[ ]
Annyeonghaseyo !







✿ ASK.FM
✹ Blogskin
✖ Twitter
❤ Tumblr
❤ Facebook
+
+

Cara letak cute mp3 di blog (Strange Cube) ON Friday, November 1, 2013 AT 9:06 AM
Assalamualaikum . Anne tak perlu cakap ANNYEONGHASEYO lagi sebab dekat atas tu dah ada. Lol . Cute mp3 tu macam Anne punya .Anne malas nak cakap banyak . So , let's get started !

1 ) Korang pergi sini .

2 ) Korang nampak kotak URL of mp3 file kan ? Korang pergi sini . Korang kena register/sign in dulu . Dah      register/sign in ? Korang pilih la mana-mana lagu yang korang berkenan .

3 )Dah pilih ? Korang copy link yang ada dekat DIRECT HOTLINK . Kalau dah copy , korang paste        dekat kotak URL of mp3 file .Kalau dah paste , korang tekan la apa benda yang patut then tekan GENERATE CODE .

4 ) Korang copy code . Korang paste dekat mana-mana tempat yang korang suka . Then save !

#Anne harap korang faham apa yang Anne bagi nie xD . Anne malas nak amik gambar guna photoscape .Anne just got back from JAMUAN BBQ

0 CHEONSA