[ ]
Annyeonghaseyo !







✿ ASK.FM
✹ Blogskin
✖ Twitter
❤ Tumblr
❤ Facebook
+
+

Hiatusss ON Monday, November 11, 2013 AT 5:28 AM
Assalamualaikum . Entry nie pendek je . Lolol .

I'll be hiatus for 1 month kot ? Sebab .... tah ? Tapi Anne memang tengah sibuk sekarang nie xD . Lolol . Sorry . Mianhae . ^.^

0 CHEONSA

Cara letak background SCM Player ON Friday, November 1, 2013 AT 11:18 AM
Assalamualaikum .Anne tak dapat tidur xD .Bored .Dah-dah jom mula . Kalau lambat mula nanti korang mengantuk xD

1 ) Korang pergi sini ..Pilih mana yang berkenan .Kalau korang dah pilih korang akan nampak perkataan    
     SELECT kan ? Korang tekan benda bulat .

2 ) Kalau dah pilih , korang scroll ke atas sampai habis .Kalau dah habis scroll , korang tekan player .

3 ) Dah tekan kan ?! Lolol .Korang scroll ke bawah sampai habis .Korang akan jumpa NEXT .Korang  
     tekan NEXT .

4 ) Korang isi lah apa yang patut .

Dah siap .Simple je .


0 CHEONSA

Cara letak cute mp3 di blog (Strange Cube) ON AT 9:06 AM
Assalamualaikum . Anne tak perlu cakap ANNYEONGHASEYO lagi sebab dekat atas tu dah ada. Lol . Cute mp3 tu macam Anne punya .Anne malas nak cakap banyak . So , let's get started !

1 ) Korang pergi sini .

2 ) Korang nampak kotak URL of mp3 file kan ? Korang pergi sini . Korang kena register/sign in dulu . Dah      register/sign in ? Korang pilih la mana-mana lagu yang korang berkenan .

3 )Dah pilih ? Korang copy link yang ada dekat DIRECT HOTLINK . Kalau dah copy , korang paste        dekat kotak URL of mp3 file .Kalau dah paste , korang tekan la apa benda yang patut then tekan GENERATE CODE .

4 ) Korang copy code . Korang paste dekat mana-mana tempat yang korang suka . Then save !

#Anne harap korang faham apa yang Anne bagi nie xD . Anne malas nak amik gambar guna photoscape .Anne just got back from JAMUAN BBQ

0 CHEONSA

First giveaway by Atiqah Jaidin and Arrien Amani ON Thursday, October 31, 2013 AT 10:03 AM
Assalamualaikum .. Korang nak menang hadiah tak ? xD . Jom-jom pergi sini  !!!

CLICK BANNER UNTUK JOIN

First giveaway yang diajurkan oleh Atiqah Jaidin dan Arrien Amani yang menawarkan hadiah-hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 68 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari meriahkan GA pertama kami ini. { senarai hadiah }


0 CHEONSA

I am the real TheMostAnnoyingPerson (fresh hotel) ON Thursday, October 24, 2013 AT 5:41 PM
     Assalamualaikum ! Lolol -.- . I am da real TheMostAnnoyingPerson . Ala yang main fresh hotel tu xD . Yang nie la . Kalau tak percaya tak pe . Tak kesah .  MEsti korang perasan kan aku selalu tak on fresh ? . Aku dah malas nak bukak . Kalau korang nak tau apa-2 fasal aku , hang p ja dekat sini (Lolol) .

k bye . Lolol

0 CHEONSA